BIOPTRON AG, Švica

BIOPTRON AG, ki je del skupine Zepter, izdeluje medicinske naprave najvišje švicarske kakovosti in zagotavlja odličnost proizvodnih standardov. Leta 1996 se je BIOPTRON AG združil z mednarodnim švicarskim podjetjem Zepter International, ki je proizvajalec, prodajalec in distributer vrhunskega potrošniškega materiala na naslednjih področjih: medicina, kozmetika, luksuzne dobrine, domača obrt in oskrba na domu.
BIOPTRON AG je del medicinskega oddelka Zepter, ki zagotavlja ponudbo klinično preizkušenih in certificiranih medicinskih naprav in izdelkov za zdravstveno nego.

Skupina ZEPTER

 

  • 8 obratov
  • 5 celin
  • 60 držav
  • več kot 80.000.000 zadovoljnih uporabnikov
  • več kot 760.000.000 prodanih izdelkov

BIOPTRON PO SVETU

V VEČ KOT 60 DRŽAVAH
VEČ KOT 30 LET NA MEDNARODNEM TRGU
VEČ KOT 3.000.000 PRODANIH NAPRAV

Naše poslanstvo

BIOPTRON AG je danes eden vodilnih proizvajalcev naprav za svetlobno terapijo v svetu. Naše podjetje se posveča dolgoročnim in poglobljenim raziskavam in razvoju ter izdelavi edinstvenih medicinskih naprav – sistema za svetlobno terapijo BIOPTRON.
Naš cilj je utrditev vodilnega položaja na trgu in spodbujanje mednarodne sprejetosti svetlobne terapije s pomočjo konstantne uporabe inovativnih rešitev in napredka. Od združitve podjetja z Zepter International že več kot 3 milijone naprav uspešno pomaga zadovoljnim uporabnikom.

ŽIVITE ZDRAVO, ŽIVITE DLJE.

Raziskave in razvoj

Dolgoletne izkušnje in raziskave so potrdile pozitivne učinke svetlobne terapije BIOPTRON in omogočile uporabo terapije za zdravljenje številnih zdravstvenih težav. Svetlobna terapija je zdaj priznana po vsem svetu kot nova in inovativna oblika zdravljenja za preprečevanje in zdravljenje mnogih različnih zdravstvenih težav.
Raziskovalci podjetja BIOPTRON AG nenehno sodelujejo s strokovnjaki, raziskovalci in zdravniki iz številnih držav za preučevanje lastnosti in terapevtske učinkovitosti svetlobne terapije BIOPTRON.
BIOPTRON AG ima več kot 500 znanstvenikov, 1000 klinik in 5000 zdravnikov.

Certificiranje kakovosti

V laboratorijih podjetja BIOPTRON AG nenehno potekajo testiranja in optimizacija naprav BIOPTRON v skladu z najnovejšimi znanstvenimi študijami, ki jih izvajajo neodvisne ustanove. Obenem so naprave BIOPTRON tudi certificirane s strani neodvisnih ustanov za testiranje. Naši poslovni procesi, vključno z raziskavami in razvojem, vrednotenjem dobaviteljev, dobavo komponent v proizvodnjo, inšpekcijami in samimi izdelki, so skladni z evropsko direktivo 93/472/EGS in s specifičnimi lokalnimi tržnimi predpisi.

FDA
odobritev za zdravljenje bolečine 510 (k)

Za več informacij obiščite »510(k) Baza priglasitev pred odobritvijo« Naš 510(k) št: K032216