Proti staranju

ODPRAVITE GUBICE IN GUBE S SVETLOBNO TERAPIJO BIOPTRON PROTI STARANJU


Na milijone ljudi po vsem svetu uporablja BIOPTRON za neinvazivne kozmetične postopke s svetlobno terapijo, ki jim omogoča mladosten videz. Švicarski BIOPTRON je bil razglašen za najboljši pripomoček proti staranju na Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju v Parizu.

Več mednarodnih strokovnjakov je predstavilo učinke svetlobne terapije BIOPTRON na konferencah proti staranju v Londonu, Parizu, Monte Carlu, Varšavi in Bukarešti in prikazalo, kako polarizirana svetloba BIOPTRON, ki prodre v kožo, klinično dokazano zmanjšuje gubice in gube, povečuje čvrstost in elastičnost kože in zgladi polt, kar vodi do zdrave in mladostne kože.

Klinične raziskave so dokazale, da BIOPTRON spodbujajoče deluje na določene celice kože, znane kot fibroblasti, ki proizvajajo kolagen in elastin. Varna in neinvazivna terapija s svetlobo BIOPTRON v samo desetih minutah na dan zmanjša gube brez stranskih učinkov.NARAVNO MLADOSTEN VIDEZ – BREZ OPERACIJE


Do sedaj je bilo možno izkoristiti prednosti terapije BIOPTRON le v salonu ali pri zdravljenju na klinikah. Zdaj pa lahko vidno obnovite sijaj obraza, zmanjšate pigmentne madeže, izboljšate teksturo kože in zgladite trdovratne gube – vse to iz udobja lastnega doma. Po samo deset minutni uporabi BIOPTRON na dan boste dosegli neprimerljive rezultate, saj svetloba prodre globoko v kožo in neprenehoma obnavlja kolagen. Napredno tehnologijo BIOPTRON je mogoče kombinirati s kozmetičnimi kremami, s čimer dosežete še boljšo mikrocirkulacijo in čvrsto, sijočo kožo v samo dveh tednih.

Beauty

BIOPTRON: ULTIMATIVNA REŠITEV ZA BOJ PROTI STARANJU

TUDI STROKOVNJAKI SO IZBRALI MOČNO SVETLOBNO TERAPIJO MEDICINKSE KAKOVOSTI BIOPTRON


Strokovnjaki po vsem svetu so izbrali BIOPTRON Pro 1 in BIOPTRON 2 za uporabo v svojih lepotnih klinikah in klinikah proti staranju. Dr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist za postopke proti staranju iz Beausoleil v Franciji; dr. Bogdan Dimitrie Niculae, predsednik romunskega Združenja proti staranju in vodja dermatologije na kliniki Lasermed; Dr. Jasmina Lalosevic iz Beograda v Srbiji, ustanoviteljica klinik proti staranju AestheticMed Anti-Aging clinics in dr. Urszula Hura, lastnica zdravstvenega centa Hura na Poljskem so potrdili učinkovitost in enostavnost uporabe svetlobne terapije BIOPTRON pri različnih priljubljenih postopkih proti staranju. Slednji vključujejo revolucionarno svetlobno terapijo po mezoterapiji, uporabi polnil s hialuronsko kislino, liftingu PRP, obraznim liftingu z mezoniti, pilingu in laserskih postopkih in celo kot dopolnilno terapijo pri zdravljenju lasišča in po presaditvi las. Preberite izbrana strokovna mnenja spodaj navedenih neodvisnih strokovnjakov s področja medicine proti staranju.