Proti staranju

Februar 2016

Lastnica Zdravstvenega centra Hura

V SVOJI ORDINACIJI ŽE 18 LET UPORABLJAM POLARIZIRANO SVETLOBO BIOPTRON KOT ENO GLAVNIH METOD

Dr. Hura pri delu z BIOPTRON 2 v svoji medicinski kliniki.

Polarizirano svetlobo BIOPTRON uporabljam že 18 let kot eno glavnih metod v svoji praksi, ki dopolnjuje lepotne in estetske storitve. Z redno uporabo svetlobnih terapije so v kratkem času vidni rezultati glede absorpcije kozmetičnih preparatov in preparatov estetske medicine, koža je bolj nahranjena in zmanjšajo se drobne in globoke gube zaradi odlične stimulacije kolagenskih vlaken in elastina.

Svetlobno terapijo BIOPTRON uspešno uporabljamo tudi pri zdravljenju alopecie areatein za okrepitev šibkih las. Uporabljamo mešano metodo – svetlobno terapijo in masažo glave, včasih v kombinaciji s tonikom za lasne mešičke. Po uporabi teh metod je moč opaziti hitro izboljšanje stanja las, zmanjšanje izpadanja las in povrnitev njihovega sijaja.

Naše ambulante slovijo po odličnih rezultatih revitalizacije kože – zahvaljujoč rutinski kombinaciji klasičnih metod estetske medicine in svetlobne terapije BIOPTRON. Praktično vsi posegi v estetski medicini se zaključijo s polarizirano svetlobno terapijo. Zato smo prepričani, da se preparati odlično absorbirajo, poleg tega pa je zmanjšana tudi nevarnost okužbe.

Terapija z osvetljevanjem zagotavlja boljše rezultate biomimetične mezoterapije, posegov pomlajevanja z lastno plazmo (PRP), odstranjevanja pigmentacije, oblikovanja obraznih linij in vbrizgavanja botoksa oziroma hialuronske kisline. Spektakularni učinki uporabe polarizirane svetlobe so vidni pri celjenju tkiva po estetskih operacijah. To pa je zelo dragoceno pri vseh terapijah, saj svetloba deluje kot »katalizator«, ki pospeši proces celjenja tkiv in kot metoda, ki hitro zmanjša otekline. Ključnega pomena je tudi za povrnitev normalnega dihanja po rinoplatiki. Priporočam vsakodnevno uporabo inovativne fiziološke metode BIOPTRON, ki nima stranskih učinkov.