BIOPTRONOV MASTER-CLASS V MONTE CARLU

Marec 2016
Razstave
Prelomna naprava za medicinsko svetlobno terapijo BIOPTRON je bila pred kratkim predstavljena na 14. Svetovnem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju (AMWC) v Monaku

Information

Pod strokovnim nadzorom Svetovnega združenja interdisciplinarne medicine proti staranju (WOSIAM) je Svetovni kongres estetske medicine in medicine proti staranju z napredno vsebino programa 2016 obeležil 14. obletnico delovanja. 

Dogodek je ponovno potekal v Kneževini Monako in medicinska svetlobna terapija BIOPTRON je spet prevzela vodilno vlogo.

V zadnjih 14 letih je AMWC odigral ključno vlogo pri poglabljanju znanstvenega razumevanja na področju obvladovanja staranja po vsem svetu.

To poslanstvo je še vedno v ospredju in program kongresa 2016 je obravnaval načine učinkovitega preprečevanja staranja s pomočjo celovitega pregleda različnih pristopov estetske medicine (dermatologija in kirurgija) za oblikovanje zunanjega videza v kombinaciji z uporabo znanja anti-ageing medicine, kot je BIOPTRON, ki omogoča tako notranje kot zunanje dobro počutje.

Kongresa 2016 so se udeležili tudi nekateri najbolj uveljavljani strokovnjaki s področja estetske dermatologije, plastične in estetske kirurgije ter interdisciplinarne preventivne in anti-ageing medicine, ki so govorili o tem, kako lahko medicinska svetlobna terapija BIOPTRON vidno povrne naraven sijaj celotnega obraza, zmanjša pojav belih lis, izboljša teksturo kože in zgladi trdovratne gube – vse to v udobju lastnega doma.

Strokovnjaki po vsem svetu uporabljajo BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 in BIOPTRON Pro 2 v svojih estetskih in anti-ageing klinikah: dr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist medicine proti staranju pri Beausoleil v Franciji; dr. Bogdan Dimitrie Niculae, predsednik romunskega združenja medicine proti staranju in predstojnik oddelka za dermatologijo klinike Lasermed; ustanoviteljica anti-ageing klinik AestheticMed, dr. Jasmina Lalosević iz Beograda v Srbiji; dr. Urszula Hura, lastnica zdravstvenega centra Hura na Poljskem ter številni drugi vodilni zdravniki so potrdili učinkovitost in enostavno uporabo svetlobne terapije BIOPTRON pri različnih priljubljenih postopkih za zaviranje staranja.

Ti postopki vključujejo uporabo revolucionarne medicinske svetlobne terapije po mezoterapiji, uporabi polnil s hialuronsko kislino, PRP-liftingu, obraznem liftingu z mezoniti,po pilingu in laserskih posegih in celo kot dopolnilno terapijo pri lasnih tretmajih in po presaditvi las.

Če želite izvedeti več o tem, kako in zakaj je BIOPTRON vodilna terapija proti staranju, obiščite : www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Če želite prebrati strokovna mnenja neodvisnih medicinskih strokovnjakov na področju medicine proti staranju, sledite naslednji povezavi: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.