BIOPTRON – Dobitnik nagrade Anti-Aging & Beauty

Oktober 2014
Razstave
BIOPTRON je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na drugem Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju AMEC 2014, ki je potekal konec oktobra v Parizu.

Information

Ekipa strokovnjakov BIOPTRON (z desne proti levi): dr. Jasmina Lalosevic, dr. Christian Deperdu, dr. Sanja Vranic, dr. Michael T. McNamara, dr. Tijana Tomic

BIOPTRON je prejel prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na drugem Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju AMEC 2014, ki je potekal konec oktobra v Parizu.
Po uspehu z lanskega prvega Evropskega kongresa medicine proti staranju, AMEC 2014, je sledil še večji uspeh. AMEC 2014 je bil ustvarjen za izpolnitev zahtev na evropski ravni po večjem, globalnem dogodku na področju estetike in medicine proti staranju. Kongres je bil ustanovljen na podlagi vsestranskega pristopa estetske medicine in multidisciplinarne kombinacije preventivne medicine in medicine proti staranju.


Svetlobna terapija BIOPTRON na Evropskem kongresu medicine proti staranju AMEC 2014 v Parizu

Svetlobna terapija BIOPTRON, vodilna tehnologija proti staranju, je prejela prvo nagrado za najboljšo napravo proti staranju na drugem Evropskem kongresu estetske medicine in medicine proti staranju AMEC, ki je potekal konec oktobra v Parizu.

ceremony.jpg
Podelitev nagrad – AMEC Pariz

Mednarodna ekipa medicinskih strokovnjakov je predstavila učinke svetlobne terapije BIOPTRON na upočasnitev procesa staranja, pri čemer so klinične raziskave pokazale, da ima svetlobna terapija BIOPTRON pozitivno spodbujajoč učinek na določene celice kože, znane kot fibroblasti, kar vpliva na tvorbo kolagena in elastina. Pomanjkanje teh dveh beljakovin v človekovi koži zaradi starosti in izpostavljenosti soncu je povezano s pojavom staranja, in sicer z nastankom tankih gubic in gub. Vsakodnevno varno in neinvazivno zdravljenje s svetlobo BIOPTRON, ki traja samo 10 minut, odpravlja gube brez stranskih učinkov.
Dr. Christian Deperdu, dermatolog in specialist medicine proti staranju iz Beausoleila, Francija (blizu Monaka), in dr. Jasmina Lalosević iz Beograda, Srbija, ustanoviteljica klinik proti staranju AestheticMed, sta predstavila svoj prispevek na stojnici BIOPTRON na sejmu AMEC 2014 in pokazala učinkovitost ter enostavno uporabo svetlobne terapije BIOPTRON pri različnih priljubljenih postopkih proti staranju: mezoterapija, polnila s hialuronsko kislino, PRP lifting obraza in lifting obraza z mezoniti, postopki po pilingih in uporabi laserja. Povabljeni zdravniki in specialisti so lahko razpravljali in delili svoje izkušnje v povezavi z vsakodnevnimi svetlobnimi terapijami BIOPTRON.


Svetloba, ki zdravi
Svetloba BIOPTRON je sinonim za medicinsko svetlobno terapijo in je vodilna tehnologija tega področja na trgu, temelji namreč na 25 let trajajočih, izjemno podrobnih in preverjenih medicinskih in znanstvenih raziskavah. Svetlobna terapija BIOPTRON je učinkovita tudi proti simptomom staranja. BIOPTRON je certificiran medicinski pripomoček, osnovan na patentirani svetlobni tehnologiji. BIOPTRON AG je podružnica podjetja Zepter International, ustanovljenega v Švici, ki že 25 let izdeluje visoko kakovostne medicinske pripomočke. BIOPTRON je na voljo v treh velikostih in po svetu je bilo prodanih tri milijone, zaradi česar je danes najuspešnejši medicinski pripomoček na trgu. BIOPTRON je mogoče kupiti v 60 državah po vsem svetu.


Učinki svetlobe BIOPTRON
Dr. Michael McNamara, globalni mednarodni mnenjski voditelj BIOPTRON AG, je kot gost sodeloval na sejmu AMEC 2014. Poleg lastnosti upočasnjevanja procesa staranja svetlobne terapije BIOPTRON je dr. McNamara na kratko predstavil tudi njeno široko uporabo, zaradi česar je BIOPTRON vodilni v svetu na področju svetlobne terapije: lajšanje bolečine, hitrejše in učinkovitejše celjenje ran, zdravljenje vnetja tkiv, športnih poškodb, odpravljanje bolečin v vratu in križu, zdravljenje aken in drugih bolezenskih stanj. Bioptron ugodno deluje na zdravje ob vsakodnevni uporabi in zmanjšuje dovzetnost za resne bolezni sodobnega časa, kot so srčna in možganska kap in rak. Je nepogrešljiv del tretmajev za pomlajevanje kože in idealen za vsakodnevno terapijo na domu.